Priser på nye boliglån

Der kan være stor forskel på, hvad det koster at låne penge til at købe en bolig. Her er vist de samlede kreditomkostninger for det dyreste og billigste 30 årige, fastforrentede boliglån ydet i seneste kvartal. Boliglånet er på 2 mio. kr. med afdrag og lånet udgør 80 pct. af boligens værdi.

Forskellen i samlede kreditomkostninger mellem Totalkredit A/S's lån og Realkredit Danmark A/S's lån er på  18.697 kr.

Det er ikke sikkert, at lige netop dette lån passer til dit behov. På Tjek Boliglån kan du sammenligne priser på en række forskellige boliglån med 1. prioritets pant i fast ejendom ydet af banker og realkreditinstitutter til private kunder i det seneste kvartal. Du kan også læse mere om boliglån og få gode råd.

  

De ovenfor viste priser er priser på boliglån med 1. prioritets pant i fast ejendom, der er ydet af banker og realkreditinstitutter i det seneste kvartal. Boliglånet er et 30 årigt, fastforrentet lån på 2 mio. kr. med afdrag. Lånet udgør 80 pct. af boligens værdi. Prissammenligningen viser kun låneprodukter, hvor der som minimum er ydet 25 lån af det pågældende låneprodukt i det seneste kvartal.