icon_tool_info_solid_notransp icon_forbrugslaan icon_aegteskabicon_arbejdslivicon_arv_testamenteicon_bankicon_boernefamilieicon_flytningicon_forsikringicon_gaeldicon_huskoebicon_investeringspapiricon_opsparingicon_papirloest_forholdicon_pensionicon_skilsmisseicon_sparetipsicon_test_livssituationicon_tool_facebookicon_tool_facebookicon_tool_arrow_downicon_tool_arrow_lefticon_tool_arrow_righticon_tool_arrow_upicon_tool_closeicon_tool_facebookicon_tool_hamburgericon_tool_acc_expandedicon_tool_acc_expandedicon_tool_minusicon_tool_plusicon_tool_acc_expandedicon_tool_searchicon_tool_twittericon_tool_youtubeicon_unge_oekonomiicon_vaerktoej
Boligkøb og -lån

Priser på nye boliglån

Der kan være stor forskel på, hvad det koster at låne penge til at købe en bolig. Her er vist de samlede kreditomkostninger for det dyreste og billigste 30 årige, fastforrentede boliglån ydet i seneste kvartal. Boliglånet er på 2 mio. kr. med afdrag og lånet udgør 80 pct. af boligens værdi.

Forskellen i samlede kreditomkostninger mellem Nordea Kredit Realkreditaktieselskab lån og Realkredit Danmark A/S lån er på 44.118 kr.

Det er ikke sikkert, at lige netop dette lån passer til dit behov. På Tjek Boliglån kan du sammenligne priser på en række forskellige boliglån med 1. prioritets pant i fast ejendom ydet af banker og realkreditinstitutter til private kunder i det seneste kvartal. Du kan også læse mere om boliglån og få gode råd.

Sammenligningskema september 2020

De ovenfor viste priser er priser på boliglån med 1. prioritets pant i fast ejendom, der er ydet af banker og realkreditinstitutter i det seneste kvartal. Boliglånet er et 30 årigt, fastforrentet lån på 2 mio. kr. med afdrag. Lånet udgør 80 pct. af boligens værdi. Prissammenligningen viser kun låneprodukter, hvor der som minimum er ydet 25 lån af det pågældende låneprodukt i det seneste kvartal.