icon_tool_info_solid_notransp icon_forbrugslaan icon_aegteskabicon_arbejdslivicon_arv_testamenteicon_bankicon_boernefamilieicon_flytningicon_forsikringicon_gaeldicon_huskoebicon_investeringspapiricon_opsparingicon_papirloest_forholdicon_pensionicon_skilsmisseicon_sparetipsicon_test_livssituationicon_tool_facebookicon_tool_facebookicon_tool_arrow_downicon_tool_arrow_lefticon_tool_arrow_righticon_tool_arrow_upicon_tool_closeicon_tool_facebookicon_tool_hamburgericon_tool_acc_expandedicon_tool_acc_expandedicon_tool_minusicon_tool_plusicon_tool_acc_expandedicon_tool_searchicon_tool_twittericon_tool_youtubeicon_unge_oekonomiicon_vaerktoej
Funny Money

Budgetskemaer for unge

For at gøre det lettere at få et overblik over, hvad man som ung bruger penge på, kan du her finde budgetskemaer tilpasset 13-15 årige drenge og piger. Prøv budgetskemaerne og få styr på hvor mange penge der hver måned bruges på fx fornøjelser, slik, tøj, mm. og hvor meget der kommer ind fx via fritidsjob og lommepenge.

Der er både forudfyldte budgetskemaet og skemaer som I selv kan udfylde.

Budgetskema 13-15 årige (excel)

Eksempel på budget for 13 årig pige (excel)

Eksempel på budget for 15 årig dreng (excel)

Filmen Funny Money

Mangler du inspiration til at komme i gang med overblikket over din økonomi? I filmen Funny Money kan du se hvordan Julie og Jonas kommer i gang med at få styr på deres forbrug.

Se filmen Funny Money