icon_tool_info_solid_notransp icon_forbrugslaan icon_aegteskabicon_arbejdslivicon_arv_testamenteicon_bankicon_boernefamilieicon_flytningicon_forsikringicon_gaeldicon_huskoebicon_investeringspapiricon_opsparingicon_papirloest_forholdicon_pensionicon_skilsmisseicon_sparetipsicon_test_livssituationicon_tool_facebookicon_tool_facebookicon_tool_arrow_downicon_tool_arrow_lefticon_tool_arrow_righticon_tool_arrow_upicon_tool_closeicon_tool_facebookicon_tool_hamburgericon_tool_acc_expandedicon_tool_acc_expandedicon_tool_minusicon_tool_plusicon_tool_acc_expandedicon_tool_searchicon_tool_twittericon_tool_youtubeicon_unge_oekonomiicon_vaerktoej
Beregnere

Gratis budgetskema - læg nemt dit budget

Med et budgetskema får du hurtigt og nemt overblik over din økonomi, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Det allervigtigste du skal gøre, når det kommer til at styre dine penge, er at få lagt dit budget. At lægge budget er ikke det mest spændende, som du kan foretage dig, men når budgettet først er lagt, behøver du ikke at bekymre dig, om at holde styr på dine penge, eller være usikker på, om du har penge nok til at dække fx dine faste udgifter. Husk at opdatere dit budget løbende. Du kan bruge de to budgetskabeloner på denne side til at komme hurtigt i gang.

 

Budgetskema for en person

Du kan udfylde dette budgetskemaet og gemme det online, eller downloade budgettet som et excel-ark.

Budgetskema for en person

Budgetskema for par

Hvis I er to, der gerne vil lave et budget som par, hvor I kan se jeres individuelle indtægter og udgifter sammen, kan I bruge par-versionen. I kan udfylde budgetskemaet og gemme det online, eller downloade budgettet som et excel-ark.

Budgetskema for par

 

Hvis du har brug for hjælp til at udfylde budgetskemaet, kan du få instruktioner i videoen nedenfor.