Om Rådtilpenge.dk

Om os og vores mission

Rådtilpenge.dk hjælper dig som finansiel forbruger med at finde overskuddet i din privatøkonomi. Finanstilsynet driver Rådtilpenge.dk. Vi er derfor helt uvildige og har ingen kommercielle interesser.

Hvad kan Rådtilpenge.dk hjælpe dig med?

Rådtilpenge.dk kan ikke vejlede dig personligt om din privatøkonomi. Sitet tilbyder ”hjælp til selvhjælp” gennem artikler, video og værktøjer.

Penge- og Pensionspanelet

Fra 2007 til og med 2019 blev Rådtilpenge.dk drevet af Penge- og Pensionspanelet. Derfor ligger der en række undersøgelser og rapporter fra Penge- og Pensionspanelet på sitet.

Hvordan må du bruge indholdet på Rådtilpenge.dk?

Som journalist, webredaktør eller fagperson er du velkommen til at viderebringe indhold fra Rådtilpenge.dk, så længe du overholder nogle enkle retningslinjer, som du kan finde herunder.

Omtale af undersøgelser og rapporter

  • Du må gerne omarbejde data i en statistiske undersøgelser grafisk, så længe gengivelsen er tro mod originaloplægget.
  • Der skal altid være tydelig kildeangivelse i form af en henvisning til "Rådtilpenge.dk" eller "Penge- og Pensionspanelet, hvis Penge- og Pensionspanelet står som afsender af rapporten.
  • Ved analyserapporter skal der henvises til afsenderen af rapporten, fx "arbejdsgruppe nedsat af Penge- og Pensionspanelet", eller "Penge- og Pensionspanelet".

Brug af indhold

Hvis du ønsker at anvende Rådtilpenge.dk’s indhold eller logoer til dit website eller i andre publikationer, kan dette ikke ske uden foregående tilladelse fra Rådtilpenge.dk. Indhold fra Rådtilpenge.dk' s platforme må ikke kopieres uden tilladelse. Kontakt redaktør Morten Holm Stein-vig mhs@ftnet.dk.

Links og linksamarbejde

Da Rådtilpenge.dk er et offentligt drevet site, kan vi ikke hjælpe private virksomheder ved linke til kommercielle produkter eller omtale virksomhedens produkter.

Du må gerne linke til Rådtilpenge.dk ved at anvende følgende URL www.raadtilpenge.dk. Du må også gerne linke dybere til indholdssiderne. I tvivlsspørgsmål kontakt redaktør Morten Holm Steinvig mhs@ftnet.dk.